Produk Kita

Gandheng EYELET STAY ANCHOR ROD M20X2700 (SRB-20/2700)

Katrangan singkat:

● Baja Galvanis Celup Panas miturut NMX-H-004-SCFI-2008

● Loro kacang hex dipasang ing rod.

● Batang jangkar digunakake nganggo piring jangkar lan thimble.

● Selaras karo spesifikasi NMX;

● Ukuran khusus kasedhiya nalika dijaluk.

 


Detail Produk

GAMBAR

Tag Produk

Rod jangkar SRB-20/2700 digawe saka baja karbon, dirancang supaya kabel pria ora nyebar, kinking, utawa mlengkung. Instalasi nyenyet kawat baja untai menyang mripat ndhuwur kanthi thimble, lan genggeman pria utawa klip pria, pasang piring jangkar ing sisih ngisor liwat loro kacang heks.

Umum:

Nomer Jenis SRB-20/2700
Materi Baja karbon
Pelapisan Celup panas
Standar lapisan NMX-H-004-SCFI-2008
Kekuwatan ketegangan 73kN
Pabrik Panas tempa, gandheng
Lamaran Cagak pucuk garis vertikal lan aja tiba
Aksesoris 2 x kacang M20 hex

Ukuran:

Dawane 7500mm
Dhiameter 20mm
Dawane benang 100mm
Bobot 7.12kgs

 

                  Pandhuan Kanggo Tetep RodBab 1 –Pengantar Rod TetapBab 2 – Karakteristik Rod Tetap

Bab 3 –Takon Pitakon (FAQ)

Bab 1 –Pengantar Rod Tetap

Stay Rod —- minangka jinis paduan baja lan pipa komposit plastik polimer (pipa tanpa lemak). Lapisan njaba yaiku PE, ABS, lapisan plastik ESD, tengah yaiku lapisan logam, lapisan njero yaiku lapisan tahan karat saka pipa fleksibel. Aplikasi kombinasi aksesoris gabungan lan khusus, bisa diklumpukake dadi kabeh jinis garis pemasangan , lini produksi, tabel kerja, mobil omset, rak penyimpanan lan struktur eksternal liyane. Digunakake akeh ing industri otomotif, manufaktur elektronik, industri komunikasi, teknik biologis, industri farmasi, industri militer, macem-macem bahan kimia, hardware presisi lan tautan produksi macem-macem. pipa sing pas lan nyambungake produk rod kawat bisa disiyapake karo imajinasi sampeyan. Ora mung gampang, nyenengake. Sistem produk rod kawat bisa dirancang lan diinstal dening sapa wae, bisa dirancang kanthi ukuran apa wae, lan banget entheng lan gampang ditangani.

1. Werna rod kawat kasebut beda-beda. Pelanggan bisa milih warna rod kawat miturut kabutuhan dhewe.
2. Produk rod kawat bisa ngatasi masalah investasi modal kanthi efektif.
3. Duwe sistem sing awet lan fleksibel.
4. Tabung baja ing njero rod kawat ditutupi karo agen anti karat, sing kanthi efektif ngluwihi umur layanan.

Bab 2 – Karakteristik Rod Tetap

1. Sistem fleksibel batang kawat iku gampang lan gampang dibangun
2. Sistem fleksibel kawat lan rod fleksibel kanthi wujud sing fleksibel lan fleksibilitas sing kuat.
3. Perlindhungan lingkungan lan keamanan produk.
4. Nambah lingkungan kerja lan efisiensi kerja.
5, struktur cahya, gampang ditangani, sesuai karo prinsip ergonomik.

Bab 3 –Takon Pitakon (FAQ)

Kepiye cara narik rod lan narik disk nyambung?

 Kabel rusak ing gulungan kabel. Nalika sasis wis disetel, u-screw bisa dicopot. Disk kabel sing dipasang yaiku sasis prasetel kanggo narik mudhun sing ala, dilebokake ing batang kabel banjur disambungake menyang disk kabel.

Ing konstruksi listrik, teken rod kawat kanthi cekak, banjur konstruksi. Apa jinis iki kalebu?

Tindakan nglereni sudhut. Contone, piring narik syarat ambane sing dikubur 2 meter, tekuk rod penekuk, piring tarik mung dikubur 1 meter utawa posisi 1 meter 2, tim konstruksi nylametake tenaga kerja, ing lemah ora katon jerone dikubur, iki kanggo nyuda kualitas prilaku kerja


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Welded EYELET STAY ANCHOR ROD M20X2700 (SRB-20-2700)_00

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita