Produk Kita

PORCELAIN CERAMIC REEL INSULATOR BS ANSI ED-2C

Katrangan singkat:

Isolator keramik belang porselen berkualitas tinggi.

• Porselen iku swara, vitrified kanthi lengkap lan bebas saka cacat lan cacat.

• meh ora rusak lan rusak

• sifat listrik lan mekanik sing apik.

• Gampang ngrusak, kudu ngati-ati sajrone transportasi lan konstruksi

•  Ukuran khusus kasedhiya nalika dijaluk.


Detail Produk

GAMBAR

Tag Produk

Spesifikasi:  

Jinis ED-2C
Katalog No. 56ED2CT
Lamaran Rantai, rol, rak sekunder.
Materi Porselen, keramik
Mekanik gagal 13.5kN
Tegangan Flashover (Garing) 25kV
Tegangan Flashover (Basah) 12kV

Werna

Grey utawa Coklat
Bobot 0,47kg

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • ED-2C_00

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita