Produk Kita

POLE BAND Tipe 2A

Katrangan singkat:

• Kabeh bagean digawe panas galvanis miturut ISO 1461, ASTM A153 utawa BS 729.

• Motong lan doyo kanthi proses adhem, mlengkung lan mbentuk kanthi panas panas.

• kekuatan ketegangan ora kurang 70kN kanggo tugas ringan lan 120kN kanggo Tugas Berat.

• Lumahing cagak capit kanthi lancar, bebas saka lepuh, ujung sing landhep lan ora duwe aturane liyane sing bisa ngrusak

   personel nalika dirakit utawa dipasang.

•  Ukuran khusus kasedhiya nalika dijaluk.


Detail Produk

GAMBAR

Tag Produk

Seri VL2A band cagak penjepit digunakake kanggo masang lengen ekstensi, lampiran kabel udara kanthi langsung, pasang kabel ing pojokan, mudhun guying utawa aplikasi guyon buntu. 

Ukuran kanggo penjepit band Tiang Tugas Ringan

Bagean No.

Kisaran

Ukuran (mm)

Ukuran Bolt

mm

inci

A

B

C

D

VL2AL-6

127-152

5-6

127

152

50

6

2 * M16 * 75

VL2AL-7

152-178

6-7

152

178

50

6

2 * M16 * 75

VL2AL-8

178-203

7-8

178

203

50

6

2 * M16 * 75

VL2AL-9

203-229

8-9

203

229

50

6

2 * M16 * 75

VL2AL-10

229-254

9-10

229

254

50

6

2 * M16 * 75

VL2AL-11

254-279

10-11

254

279

50

6

2 * M16 * 75

VL2AL-12

279-305

11-12

279

305

50

6

2 * M16 * 75

VL2AL-13

305-330

12-13

305

330

50

6

2 * M16 * 75

VL2AL-14

330-356

13-14

330

356

50

6

2 * M16 * 75

VL2AL-15

356-381

14-15

356

381

50

6

2 * M16 * 75

 Ukuran kanggo penjepit band Tiang tugas sing abot

Bagean No.

Kisaran

Ukuran (mm)

Ukuran Bolt

mm

inci

A

B

C

D

VL2AH-6

127-152

5-6

127

152

64

8

2 * M16 * 75

VL2AH-7

152-178

6-7

152

178

64

8

2 * M16 * 75

VL2AH-8

178-203

7-8

178

203

64

8

2 * M16 * 75

VL2AH-9

203-229

8-9

203

229

64

8

2 * M16 * 75

VL2AH-10

229-254

9-10

229

254

64

8

2 * M16 * 75

VL2AH-11

254-279

10-11

254

279

64

8

2 * M16 * 75

VL2AH-12

279-305

11-12

279

305

64

8

2 * M16 * 75

VL2AH-13

305-330

12-13

305

330

64

8

2 * M16 * 75

VL2AH-14

330-356

13-14

330

356

64

8

2 * M16 * 75

VL2AH-15

356-381

14-15

356

381

64

8

2 * M16 * 75

Cathetan: Kekuwatan ketegangan kanggo klem band tiang tugas ringan ora kurang saka 70kN, kanggo klem band tiang tugas abot ora kurang saka 120kN.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • POLE BAND CLAMP (AG SERIES)_00

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita