Lug terminasi mekanik geser minangka produk inovasi independen saka Wangyuan Power Technology Co., LTD., Yaiku nyambungake utawa mungkasi kabel kanthi nggunakake baut lan sekrup torsi, kalebu terminal torsi lan pengambilan torsi.

Sawetara kaluwihan konektor torsi diterangake ing ngisor iki, nggunakake nozzles torsi minangka conto.

1. Ora perlu alat penet, mung kunci soket biasa sing bisa digunakake kanggo muter lan ngilangi samberan torsi. Keuntungan kasebut yaiku kanthi cepet, gampang, murah biaya instalasi, kualitas sendhi sing stabil lan bebas saka faktor manungsa.

2. Cocog kanggo tembaga lan aluminium, cocok kanggo konduktor tembaga, konduktor aluminium, konduktor paduan aluminium, kalebu tembaga lan transisi aluminium gabungan 35KV lan kelas voltase ngisor. Keuntungane sithik dikurangi inventarisasi, ora prelu tuku macem-macem model kanggo njupuk, manajemen sing trep. Contone, nozel torsi 150/240, biasane ana telung nozel tembaga, telung nozel aluminium, telung nozel transisi tembaga lan aluminium, nanging saiki mung ana siji.

3. Jembar jembar. Amarga dhiameter kabel sing diprodhuksi dening saben pabrik kabel beda-beda, diameter njero saben pabrik pengambilalihan ora konsisten, lan banyu konstruksi sing digunakake dening saben pekerja instalasi beda-beda, kualitas instalasi takeover tipe crimper tradisional beda-beda. Masalah kasebut yaiku ditanggulangi amarga ciri khas macem-macem nozel torsi. Kanggo nggunakake tembung pelanggan yaiku nggunakake cara teknis kanggo ngrampungake masalah praktis.

4. Kinerja listrik sing luwih dipercaya. Sawise pipa tradisional ditekan, bakal ngasilake rilling, burr, lan uga ujung terbang, sing kudu dipoles kanthi tliti lan mbutuhake sarat sing dhuwur kanggo personel konstruksi. Novel torsi listrik Bingyue lancar, perawatan frakture bolt bisa nyuda kemungkinan kacilakan.

5. Kanggo aplikasi khusus, kayata kabel fleksibel terdampar, amarga kabel fleksibel luwih kenthel tinimbang kabel tembaga biasa ing tangkapan layar sing padha, pipa biasa ora bisa dipasang, lan pipa ukurane luwih gedhe ditekan kanthi kenceng, mula pipa torsi gampang banget ditanggulangi.


Wektu kiriman: Aug-10-2020