• What is the difference between post insulators and composite insulators?

    Apa bedane antara insulator pos lan insulator komposit?

    Bedane antara insulator post lan insulator suspensi Post insulator: yaiku kontrol insulasi khusus, sing bisa nduwe peran penting ing jalur transmisi overhead. Ing jaman wiwitan, post insulator biasane digunakake kanggo tiang listrik, lan ...
    Waca liyane
  • Lug mandap mekanik bolt geser?

                 Lug terminasi mekanik geser minangka produk inovasi independen saka Wangyuan Power Technology Co., LTD., Yaiku nyambungake utawa mungkasi kabel kanthi nggunakake baut lan sekrup torsi, kalebu terminal torsi lan pengambilan torsi. Sawetara kaluwihan konektor torsi a ...
    Waca liyane
  • What are our thoughts after the coronavirus ?

    Apa pikirane sawise virus corona?

      Apa sing kita pikirake sawise coronavirus? Gawe penting kanggo grafting digital. Sanajan coronavirus anyar nyebabake kerusakan gedhe ing akeh perusahaan, derajat cilaka nuduhake "fenomena stratifikasi", yaiku derajat kerusakan perusahaan tradisional i ...
    Waca liyane
  • The impact of the coronavirus and thinking

    Pengaruh virus corona lan mikir

    Coronavirus bakal nggawa pangowahan anyar kanggo pangembangan industri tenaga Dene coronavirus nggawa tantangan gedhe kanggo perusahaan Tionghoa lan industri sing ana gandhengane, uga ngalami peluang pangembangan langka. Sawise pungkasan wabah virus corona, busines Tionghoa ...
    Waca liyane
  • About our company

    Babagan perusahaan kita

                      Babagan perusahaan Perusahaan kita duwe tim R&D sing kuat, lan nggawe hubungan koperasi jangka panjang karo institusi tenaga listrik .Kami duwe peralatan produksi canggih domestik lan sarana deteksi sing sampurna, teknologi produksi sing apik banget. Contone, ditemokake ...
    Waca liyane
  • Bates "Sabuk Siji Lan Siji"

    Nganti saiki, China wis nandatangani 174 dokumen kerjasama babagan mbangun "One Belt And One Road" karo 126 negara lan 29 organisasi internasional. Liwat analisis data konsumsi impor lan ekspor negara ing platform jd, data amba jingdong bisa digunakake ...
    Waca liyane