Produk Kita

Perlindhungan Tanduran Piercing JJCD10

Katrangan singkat:

• Diuji kanggo watertightness kanthi voltase 6 kV sajrone 30 menit ing kamar mandi banyu

• Bolt pengencang gratis potensial ngidini instalasi sing aman ing garis urip

• Bimetallic, cocog kanggo konduktor aluminium lan tembaga

• Gulu sing dawa 13 mm gunting gunting gunting supaya instalasi sing dipercaya

• Komponen sing ora diisolasi, tutup pungkasan dipasang ing awak

• Bahan isolasi digawe saka polimer kaca sing tahan cuaca lan UV


Detail Produk

GAMBAR

Tag Produk

DATA DASAR

Jinis Tegangan  Kondektur  Ukuran (mm)   Nomer samberan Ambane pucuk
Arus nominal
(KV) (mm2) A B H (A) PCS (mm)
JJCD10-25 / 95 10 25-95 144.5 140 92.5 257 2 4-5
JJCD10-16 / 120 11 16-120 148 120 86 316 2 4-5
JJCD10-35 / 120 10 35-120 148 120 86 316 2 4-5
JJCD10-95 / 185 10 95-185 152 140 112.5 476 2 4-5
JJCD10-150 / 240 10 150-240 160 140 112.5 476 2 4-5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • JJCD10

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita