Produk Kita

Fuse Cutout Fuse 11kv (RW-12)

Katrangan singkat:

Sekering dropout minangka jinis pengusiran lan fungsine kanggo nglindhungi Transformer ing jaringan distribusi deso. Iki uga migunani banget kanggo Sub-stasiun sing ora bisa diakses ing endi indikasi fusing iku mupangate.


Detail Produk

GAMBAR

Tag Produk

DATA DASAR

11KV-12KV

Jinis Tegangan (kv) Dinilai Saiki (A) Breaking Saiki (A) Impulse Voltage Bil (BIL) Frekuensi Daya tahan Frekuensi  Jarak bocor (MM) Ukuran (CM)
RW-12 12 100 6300 110 40 250 40 * 36 * 1105
RW-12 12 100 10000 110 40 250

Jinis sekring cuout:

1589164548(1)

1589164649(1)

Sekering jinis gulung minangka kunci proteksi sirkuit cendhak sing paling umum digunakake kanggo garis cabang jalur distribusi 10kV lan trafo distribusi. Nduweni ciri ekonomi, operasi sing trep, adaptasi sing kuat kanggo lingkungan ruangan lan liya-liyane. Iki digunakake akeh ing sisih utama garis distribusi 10kV lan trafo distribusi kanggo proteksi lan operasi ngoper lan nglereni peralatan.
 
Iki dipasang ing garis cabang garis distribusi 10kV, sing bisa nyuda ruang lingkup kegagalan listrik. Amarga titik sambungan sing jelas saka sekring jinis gulung voltase dhuwur, duwe fungsi ngisolasi saklar, sing nggawe lingkungan kerja sing aman kanggo jalur pangopènan lan peralatan, lan nambah rasa aman personel pangopènan. Diinstal ing trafo distribusi, bisa digunakake minangka proteksi utama trafo distribusi, mula wis dipopulerake ing jalur distribusi 10kV lan trafo distribusi.
 
Instalasi sekering jinis gulung:

(1) sajrone dipasang, leleh kudu dikencengi (supaya leleh kira-kira 24.5N ketegangan), yen ora gampang nyebabake panas rambut.

(2) sekring kasebut bakal dipasang kanthi kuwat lan andal ing gandhengan (bingkai) tanpa goyang utawa goyang

(3) pipa cair kudu duwe Sudut mudhun 25 ° ± 2 °, supaya pipa cair bisa tiba kanthi cepet kanthi bobote dhewe nalika nyawiji nyawiji.

(4) sekring kudu dipasang ing lengen transversal (bingkai) kanthi jarak vertikal ora kurang saka 4m saka lemah. Yen dipasang ing ndhuwur trafo distribusi, jarak horisontal ing antarane sekering lan wates kontur paling njaba trafo bakal dikendhaleni jarak luwih saka 0,5m, yen ana kacilakan liyane sing disebabake dening jatuhe sekering.

(5) dawa sekring kudu disetel menyang level moderat. Sampeyan kudu ilat ilat bebek bisa nyekel luwih saka rong pertiga dawane kontak sawise ditutup, supaya ora ana tumindak salah nalika gagal.

(6) leleh sing digunakake kudu produk standar pabrikan biasa, lan duwe kekuatan mekanik tartamtu, persyaratan umum leleh bisa tahan paling ora 147N luwih saka ketegangan.

(7) sekering tipe gulung 10kV dipasang ing njobo lan jarak antar jarak luwih saka 70cm.
 
Operasi sekring jinis gulung:

Ing kahanan normal, ora diidini nganggo sekring gulung kanthi beban, mung ngidini nganggo peralatan tanpa beban (baris). Nanging, trafo distribusi kanthi kapasitas kurang saka 200kVA lan garis cabang jalur distribusi 10kV ing jaringan pertanian diidini bisa mbukak miturut sarat ing ngisor iki:

(1) operasi kasebut kudu ditindakake dening rong wong (siji wong kanggo pengawasan lan siji wong kanggo operasi), yen kudu nganggo sarung tangan insulasi, boots insulasi lan kacamata, lan operasi nganggo batang insulasi sing berkualitas kanthi level voltase sing cocog. Operasi dilarang ing cuaca kilat utawa udan deres.

(2) nalika narik operasi rem, umume ditetepake kanggo narik tahap penengah luwih dhisik, banjur fase sisih leeward, lan pungkasane fase sisih angin. Iki amarga trafo distribusi saka operasi telung tahap dadi operasi rong tahap, narik fase penengah sing diprodhuksi dening percikan busur minimal, ora bakal nyebabake sirkuit cendhak. Sing nomer loro yaiku ngilangi fase sisih leeward, amarga fase penengah ditarik, fase sisih leeward lan fase sisih sisih angin dadi dobel, sanajan ana overvoltage, nyebabake sirkuit cendhak antara kemungkinan kasebut sithik banget. Pungkasane, nalika fase angin ditarik, mung arus kapasitif ing lemah, percikan sing nyebabake wis sithik.

(3) nalika saklar ditutup, urutan operasi dibalik nalika tombol ditarik. Kaping pisanan, fase sisih munggah angin ditutup, banjur fase sisih leeward ditutup, lan pungkasane fase tengah ditutup.

(4) operasi tabung cair minangka proyek sing asring. Yen sampeyan ora nggatekake, kontak kasebut bakal nyebabake kobongan lan nyebabake kontak ala. Kontak bakal digawe panas banget lan musim semi bakal dicaplok. Dadi, narik, tutup tabung lebur kanggo meksa moderat, cedhak kanthi apik, kanthi tliti mriksa ilat kanthi kenceng bisa nyengkuyung ilat ilat rong pertiga saka dawa ing ndhuwur, sampeyan bisa narik pancing bar rem ing cangkeme bebek kanggo ditet sawetara kaping, banjur coba ditarik alon-alon, priksa manawa apik. Gagal nutup saklar utawa ora nutup kanthi kuat, kontak statis ing tekanan sekring ora cukup, gampang nyebabake kontak kontak utawa tabung lebur tiba


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Drop Out Fuse Cutout 11kv(RW-12_00

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita