Produk Kita

Clamp Strain Deadend Kanggo ABC Netral Messenger PAL1500

Katrangan singkat:

Aplikasi Kabel: 50-70mm2(mm sq)

• Bahan serat kaca tahan serat lan tahan UV nylon;

• Paduan aluminium sing kuwat;

• buntut stainless steel;

• Cocog kanggo galur, pojok utawa garis mudhun;

• Ora prelu alat, gampang dipasang;

• Selaras karo syarat NFC 33-041

Ukuran khusus kasedhiya nalika dijaluk.

 


Detail Produk

GAMBAR

Tag Produk

Penjepit pungkasan PAL1500 digunakake kanggo nyenyet kabel LV ABC utama utawa cabang menyang tiang garis, menara garis utawa tembok ing pucuk utawa mudhun timbal nalika kabel LV ABC 50mm2, 54.6mm2, 70mm2. Klem buntu sing bisa diisolasi cocok kanggo lingkungan polusi sing abot banget lan diprodhuksi saka awak paduan aluminium sing kuat lan prekara cuaca lan colokan kaca serat Nylon tahan kaca, kekuatan tegangan tinggi baja galvanis panas. Saluran ing njero kanal konfirmasi kontak mekanik sing apik, Isolasi kabel saengga bisa nyebabake slippage lan efek pengetatan sing paling dipercaya bisa dicoba, Diuji lan disertifikasi supaya tundhuk karo kabeh standar aksesoris kabel. Buntut stainless steel kasedhiya nganti panjaluk pelanggan.

Rincian Produk

Umume

Nomer Jenis PAL1500
Nomer Katalog 212550D1
Bahan - Awak Paduan Aluminium sing kuwat
Bahan - Wedge Weather proofed lan tahan serat UV nylon kaca serat
Bahan - Buntut Baja tahan karat 201 (Hot dip galvanis baja kasedhiya)
Mecah Beban 15kN
Standar NFC 33-042; EN 50-483

 Kabel sing Gegandhengan

Salib bagean (Maks) 70mm2
Bagean salib (Min) 50mm2
Salib bagean (kisaran) 50-70mm2
Diameter Kabel (Maks) 14mm
Diameter Kabel (Min) 11mm
Range Diameter Kabel 11-14mm
Nomer Kabel Bujang

Pandhuan kanggo penjepit Deadend              

  • Bab 1 - Jinis clamp galur Deadend
  • Bab 2 –Fitur Konstruksi Clamp saring Deadend
  • Bab 3– Komponen Penjepit galur Deadend       
  • Bab 4 - Kauntungan Produk Penjepit galur Deadend

 Bab 1 - Jinis clamp galur Deadend

 Bab 2 - Fitur Konstruksi clamp galur Deadend

1. Cangkang kasebut dibuwang nganggo paduan aluminium kekuatan anti-oksidasi.

 2, isolasi inti irisan wedge.

3, Ora prelu nyopot lapisan insulasi, lan kawat inti aluminium jampel umum.

4. Struktur bentuk baji, instalasi sing gampang lan andal.

Chapter 3– Komponen Penjepit galur Deadend

Clamp galur Deadend kasusun saka awak aluminium die-cast lan irisan plastik sing bisa nyetel dhewe kanggo njepit unsur netral. Awak penjepit digawe saka aluminium casting korosi sing tahan karat, pelintasan baja tahan karat, tahan udan bentuk irisan, uv -plastik tahan. Jaminan baja tanpa wangi ngidini klem dipasang ing krenjang. Penjepit ketegangan ABC lan krenjang ABC bisa digunakake dhewe utawa kombinasi.

Bab 4 - Kauntungan Produk Penjepit galur Deadend

 Kekuwatan klip dhuwur, genggeman sing dipercaya. Kekuwatan genggaman klip kawat ora kurang saka 95% CUTST distribusi stres klem kawat ing kawat bengkong iku seragam, tanpa rusak kawat bengkong, kemampuan anti geter kawat bengkong saya apik, lan umur layanan kabel ditambahi. Instalasi sing gampang lan konstruksi sing gampang. Bisa nyuda banget wektu konstruksi, tanpa alat, siji wong bisa ngrampungake operasi. Kualitas instalasi klip kawat gampang diatasi, bisa dipriksa kanthi mripat tanpa prelu latihan khusus. Resistensi korosi sing apik, pilih bahan berkualitas tinggi. Bahan kasebut jumbuh banget karo kabel, sing njamin klip kabel duwe resistensi sing kuat tumrap korosi elektrokimia.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Penjepit galur Deadend PAL1500

    1586745252(1)

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita