Wangyuang Power Technology Co., Ltd. total kapital modal 50 yuta yuan, tanduran jembaré luwih saka 20000 meter persegi, ing omah lan ing luar negeri kanthi macem-macem jinis luwih saka 2000 toko penjualan, produk sing ditutupi perangkat keras garis, peralatan tiang, switch, isolator, sekering, penahan lonjakan , enclosure, stay assembling, material earthing, OPGW lan ADSS fittings kanggo transmisi, distribusi lan stasiun listrik, minangka riset lan pangembangan, manufaktur, penjualan lan layanan ing salah sawijining penyedia layanan sistem transmisi, distribusi lan stasiun listrik.

Produk Wangyang akeh digunakake ing jaringan listrik, pembangkit listrik, petrokimia, kereta api lan industri liyane, lan melu aktif ing rong jaringan kasebut, pambangunan sawetara Teknik domestik lan manca utama. Jangka panjang yaiku State Grid Corporation lan China Unit sukses Power Grid Daya Selatan. Suwe-suwe, Kanthi kualitas produk sing bisa dipercaya lan ningkatake produk laris layanan penjualan, sawetara produk sing diekspor ing luar negeri, kita entuk prestasi sing apik ing omah lan ing luar negeri kanthi reputasi tartamtu. Miturut pamrentah minangka unit advance Yueqing, perusahaan model paten Yueqing, Kota Wenzhou, Kredit level AAA, Pajak AAA, tingkat AAA Wenzhou "Kredibilitas" unit judhul kehormatan.

1e36fc5e7f181dbe23ffb57ec6c54ba

Perusahaan duwe tim R&D sing kuat, Karo institusi daya kanggo nggawe hubungan kerja sama jangka panjang, nindakake produksi lan riset, nindakake inovasi terus-terusan, lan ngupayakake nggawe materi sing luwih maju, struktur sing luwih dioptimalake lan kinerja sing luwih apik, produk sing luwih dipercaya kualitas, terus-terusan kanggo memenuhi pasar domestik lan manca lan kabutuhan para pelanggan.

Perusahaan nggunakake sistem mutu ISO 9001, sistem lingkungan ISO 14001 lan sertifikasi kesehatan lan keselamatan kerja OHSAS 18001. Kredibilitas perusahaan bisa digunakake, prosedur perusahaan sesuai karo manajemen perusahaan modern, implementasi lengkap ISO 9001, standar sistem mutu internasional.

Perusahaan kasebut penting banget kanggo nggawe jaringan pemasaran lan sistem layanan purna jual, menyang ibukota propinsi lan kutha industri utama minangka pusat lan kutha tingkat prefektur, fokus ing kutha tingkat kabupaten nganti sistem pemasaran radiasi, produk diekspor menyang akeh negara lan wilayah; kualitas apik banget, nanggepi apik. Pengenalan teknologi anyar, peralatan anyar lan teknologi bakat teknologi tinggi, inovasi mekanisme, peningkatan kualitas, jumlah salib. Standar dhuwur lan ningkatake kualitas layanan sales, ketemu pelanggan lawas lan anyar.