Produk Kita

11kv Surge Arresters - Piranti Protèktif nglawan Transisi (Yh10W-12)

Katrangan singkat:

• Arrester Dirancang kanggo Protection Line Distribusi overhead, Proteksi Substasi & Transformer

• Rating saiki sing dhuwur & resistensi isolasi sing dhuwur

• Kinerja proteksi sing unggul lan stabil tinimbang ngapusi.

• Karet Silikon HTV Berkualitas Tinggi kanggo gudang / omah arrester

• Ukuran standar, kompak lan bobot entheng

• Karakteristik anti-kontaminasi sing unggul


Detail Produk

GAMBAR

Tag Produk

Arrester arrester diterangake dening NEC minangka piranti protèktif kanggo matesi voltase gelombang dening mbuwang utawa bypassing saiki gelombang ing sistem listrik bumi utawa lemah. Iki uga ngalangi aliran sing ngetutake saiki lan isih bisa mbaleni fungsi kasebut. Kanthi tembung liyane, tujuane arrester surge yaiku nglindhungi peralatan utawa sistem saka kerusakan amarga transien.

DATA ASAS

Tegangan sing dirating: 11kv
MCOV: 9.4kv
Arus debit nominal: 10kA
Strandard fequency sing dirating: 50Hz
Jarak Ledkage: 450mm
Voltase Referensi 1mA DC: 17KV
 0,75 U1mA Saiki bocor: ≤15μA
 Discharge parsial: ≤10Pc
 8/20 μs Impuls saiki Ligting: 33kV
4/10 μs Wit dorongan saiki: 65kA
2ms Impuls saiki persegi dowo: 200A

(1). IEC, GB lan standar internasional liyane ditrapake.
(2). Werna umume abu-abu; kasedhiya abang utawa putih uga warna liyane.

Cathetan: Kita bisa ngrancang lan ngasilake saben gambar & spesifikasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 11kv Surge arrester_00

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita