Produk Kita

110kV 160kN 3025MM INSULATOR PULSA POLYMER

Katrangan singkat:

• karet silikon tervulkanisasi suhu tinggi sing diuatake kanthi kualitas dhuwur adhedhasar siletane dimetil.

• Omah karet silikon digawe kanthi metode cetakan langsung.

• Inti isolator digawe saka serat kaca sing diresapi resin bebas saka cacat.

• Fittings pungkasan digawe saka baja karbon medium kanthi HDG miturut ISO 1461.

•  Ukuran khusus kasedhiya nalika dijaluk.


Detail Produk

GAMBAR

Tag Produk

Kualitas tinggi karet silikon clevis basa 110kV polimer ketegangan deadend insulator.

Umume

Jinis FXBW-110/160
Nomer Katalog 5134B110160F
Lamaran Tanggal pungkasan, ketegangan, ketegangan ,penundaan
Fitting - Lemah / Basis Soket
Fitting - Live Line End Bal
Bahan Omah Karet silikon
Bahan - Fitting End Baja karbon medium kanthi galvanisasi celup panas
Bahan - Pin (Cotter) Waja tahan karat
Cacah Seth 21
Tegangan beban mekanik sing ditemtokake 160kN

 

Rating Listrik:

Tegangan Nominal 110kV
Impuls kilat bisa nahan voltase 550kV
Frekuensi daya udan tahan voltase 230kV
Frekuensi daya garing tahan voltase 265kV

 

Ukuran:

Dawa bagean

1320 ± 15mm

Jarak Arcing 1000 ± 15mm
Jarak Creepage Min 3025mm
Jarak gudang (Antarane gudang utama) 80mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • FXBW4-110-160_00

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita