PRODUK Jual Panas

Kualitas Pertama, Keamanan Dijamin

  • Square D 100 Amp Ringless-horn Bypass Overhead Underground Meter Socket

    Persegi D 100 Amp Ringless-tanduk Bypass Overhead ...

  • JJCD10 Piercing Grounding Protection

    Perlindhungan Tanduran Piercing JJCD10

    DAS ASAS Dhimensi Konduktor Tegangan (mm) Nomer baut ambane Akurasi saiki Nominal (KV) (mm2) ABH (A) PCS (mm) JJCD10-25 / 95 10 25-95 144.5 140 92.5 257 2 4-5 JJCD10-16 / 120 11 16-120 148 120 86 316 2 4-5 JJCD10-35 / 120 10 35-120 148 120 86 316 2 4-5 JJCD10-95 / 185 10 95-185 152 140 112.5 476 2 4-5 JJCD10-150 / 240 10 150-240 160 140 112.5 476 2 4-5

  • 11kv Surge Arresters – The Protective Device Against Transients(Yh10W-12)

    11kv Surge Arresters - Alat Proteksi ...

    Arrester arrester diterangake dening NEC minangka piranti protèktif kanggo matesi voltase gelombang dening mbuwang utawa bypassing saiki gelombang ing sistem listrik bumi utawa lemah. Iki uga ngalangi aliran sing ngetutake saiki lan isih bisa mbaleni fungsi kasebut. Kanthi tembung liyane, tujuane arrester surge yaiku nglindhungi peralatan utawa sistem saka kerusakan amarga transien. DASAR DATA Tegangan: 11kv MCOV: 9.4kv Arus debit nominal: 10kA Strand fequency dinilai ...

  • Drop Out Fuse Cutout 11kv(RW-12)

    Fuse Cutout Fuse 11kv (RW-12)

    DASAR DASAR 11KV-12KV Tegangan Rated Type (kv) Rated Current (A) Breaking Current (A) Voltage Impulse Bil (BIL) Frekuensi Daya tahan Voltage Voltage Distance (MM) Dimensi (CM) RW-12 12 100 6300 110 40 250 40 * 36 * 1105 RW-12 12 100 10000 110 40 250 Jinis sekering cuout: Sekering tipe drop yaiku saklar proteksi sirkuit cendhak sing paling umum digunakake kanggo jalur cabang jalur distribusi 10kV lan trafo distribusi. Nduwe ciri ekonomi, trep ...

  • Welded EYELET STAY ANCHOR ROD M20X2700 (SRB-20/2700)

    Gandheng EYELET STAY ANCHOR ROD M20X2700 (SRB-20 / ...

    Rod jangkar SRB-20/2700 digawe saka baja karbon, dirancang supaya kabel pria ora nyebar, kinking, utawa mlengkung. Instalasi nyenyet kawat baja untai menyang mripat ndhuwur kanthi thimble, lan genggeman pria utawa klip pria, pasang piring jangkar ing sisih ngisor liwat loro kacang heks. Umum: Jinis Nomer SRB-20/2700 Bahan Lapisan Baja Karbon dicelup Panas standar Pelapisan Galvanis standar NMX-H-004-SCFI-2008 Kekuwatan ketegangan 73kN Pembuatan Panas Pabrik, aplikasi dilas Tetap ...

  • POLE BAND  Type 2A

    POLE BAND Tipe 2A

    Clamp band tiang seri VL2A digunakake kanggo nempelake lengen ekstensi, lampiran kabel udara kanthi lurus, pasang kabel nalika mbukak pojokan, aplikasi guyon mudhun utawa ujung mati. Ukuran kanggo penjepit tiang band Kawat Bagian No Ukuran Dimensi (mm) Ukuran Bolt mm inci ABCD VL2AL-6 127-152 5-6 127 152 50 6 2 * M16 * 75 VL2AL-7 152-178 6-7 152 178 50 6 2 * M16 * 75 VL2AL-8 178-203 7-8 178 203 50 6 2 * M16 * 75 VL2AL-9 ...

  • Deadend Strain Clamp For ABC Neutral Messenger PAL1500

    Clamp Strain Deadend Kanggo Messenger Messenger Netral ...

    Deadend clamp PAL1500 digunakake kanggo nyenyet kabel LV ABC utama utawa cabang menyang tiang garis, menara garis utawa tembok ing pojokan utawa pucuk mudhun nalika kabel LV ABC yaiku 50mm2, 54.6mm2, 70mm2. Klem buntu sing bisa diisolasi cocok kanggo lingkungan polusi sing abot banget lan diprodhuksi saka awak paduan aluminium sing kuat lan tahan cuaca lan colokan kaca serat Nylon tahan kaca, kekuatan tegangan tinggi baja galvanis sing dicelupake. Saluran ing njero kanal ngonfirmasi c mekanik sing apik banget. ..

  • PORCELAIN CERAMIC REEL INSULATOR BS ANSI ED-2C

    PORCELAIN CERAMIC REEL INSULATOR BS ANSI ED-2C

    Spesifikasi: Tipe ED-2C Katalog No 56ED2CT Aplikasi Shackle, rol, rak sekunder. Bahan Porselen, beban mekanik keramik 13.5kN Tegangan Flashover (Garing) Voltase Flashover 25kV (Basah) 12kV Warna Abu-abu utawa Bobot Coklat 0.47kg

  • 110kV 160kN 3025MM POLYMER TENSION INSULATOR

    110kV 160kN 3025MM INSULATOR PULSA POLYMER

    Insulator polimer karet silikon berkualitas tinggi 110kV isolator polimer deadend. Jinis Katalog Umum FXBW-110/160 Nomer Katalog 5134B110160F Aplikasi Pungkasan, ketegangan, ketegangan, penundaan Fitting - Fitting Socket Ground / Live Line End Ball House Material Silicon rubber - End Fitting Medium carbon steel with hot dip galvanization Material - Pin (Cotter ) Jumlah stainless steel Sheds 21 Tegangan beban mekanik 160kN E ...

  • insulator

    kita ngawat-ngawati pabrik lan nyedhiyakake macem-macem macem-macem polimer lan isolator procelain.

  • liwat fittings garis sirah

    jembar macem-macem

  • bahan bumi

    rod earthing lan fittings earthing ngasilake kanthi rega sing kompetitif.

  • tetep fittings

    kita ngasilake macem-macem jinis rod tetep lan macem-macem peralatan.

Pengembangan Perusahaan

Ayo maju menyang level sing luwih dhuwur

MITRA KITA

Kita bakal nambah lan nguatake kemitraan sing ana.